Opvragen van uitslagen

Voor het opvragen van uitslagen van diverse onderzoeken (met uitzondering van urine en ontlasting) kunt u na 72 uur bellen met de assistente

Bloedonderzoek

In de regel kunt u na 72 uur bellen met de assistente (tussen 08.00 uur en 12.30 uur) voor het opvragen van de uitslag van bloedonderzoek. In uitzonderlijke gevallen kan dit langer dan 72 uur duren. In dat geval wordt u hier door de huisarts van op de hoogte gesteld.

Röntgen

In de regel kunt u na 72 uur bellen met de assistente (tussen 08.00 uur en 12.30 uur) voor het opvragen van de uitslag van röntgen onderzoek. In uitzonderlijke gevallen kan dit langer dan 72 uur duren. In dat geval wordt u hier door de huisarts van op de hoogte gesteld.

Urine en ontlasting

Heeft u klachten behorende bij een blaasontsteking (pijn bij het plassen, vaak plassen), dan kunt u uw urine altijd even na laten kijken bij de assistente. Als u uw urine in de ochtend komt brengen kunt u aan het einde van de ochtend bellen voor de uitslag.

Indien uw ontlasting of urine naar het ziekenhuis wordt gestuurd voor verder onderzoek dan duur het ongeveer een week voordat wij daar de uitslag van binnen hebben. U kunt dus na een week bellen met de assistente voor de uitslag van dit onderzoek. 

 

 


Adres Praktijk:

De Raaf 11
4102 DG Culemborg
0345 - 512 580

© Huisartspraktijkdemeer 2021

Privacy Verklaring
Webdesign Webstudio Nienke

Natuurfoto’s: Jonathan Vandevoorde
Logo: Mathieu van der Horst