Opvragen van uitslagen

Voor het opvragen van uitslagen van diverse onderzoeken (met uitzondering van urine en ontlasting) kunt u na 72 uur bellen met de assistente

Bloedonderzoek

In de regel kunt u na 72 uur bellen met de assistente (tussen 08.00 uur en 12.30 uur) voor het opvragen van de uitslag van bloedonderzoek. In uitzonderlijke gevallen kan dit langer dan 72 uur duren. In dat geval wordt u hier door de huisarts van op de hoogte gesteld.

Röntgen

In de regel kunt u na 72 uur bellen met de assistente (tussen 08.00 uur en 12.30 uur) voor het opvragen van de uitslag van röntgen onderzoek. In uitzonderlijke gevallen kan dit langer dan 72 uur duren. In dat geval wordt u hier door de huisarts van op de hoogte gesteld.

Urine en ontlasting

Heeft u klachten behorende bij een blaasontsteking (pijn bij het plassen, vaak plassen), dan kunt u uw urine altijd even na laten kijken bij de assistente. Als u uw urine in de ochtend komt brengen kunt u aan het einde van de ochtend bellen voor de uitslag.

Indien uw ontlasting of urine naar het ziekenhuis wordt gestuurd voor verder onderzoek dan duur het ongeveer een week voordat wij daar de uitslag van binnen hebben. U kunt dus na een week bellen met de assistente voor de uitslag van dit onderzoek. 

Verwijzingen

Voor een verwijzing naar een medisch specialist in het ziekenhuis kunt u een afspraak maken met de huisarts

Verwijzingen naar een medisch specialist

Voor een doorverwijzing  naar een medisch specialist in het ziekenhuis kunt u een afspraak maken met de huisarts. De huisarts bespreekt samen met u of een doorverwijzing wenselijk en noodzakelijk is.

Andere verwijzingen

Wilt u een andere doorverwijzing die niet gaat over een medisch specialist in het ziekenhuis? Kijk dan eerst op www.verwijsafspraken.nl of u bij de huisarts aan het juiste adres bent. 


Adres Praktijk:

De Raaf 11
4102 DG Culemborg
0345 - 512 580

© Huisartspraktijkdemeer 2021

Privacy Verklaring
Webdesign Webstudio Nienke

Natuurfoto’s: Jonathan Vandevoorde
Logo: Mathieu van der Horst