Heleen Hoolwerf-Overduin (Huisarts)

Graag stel ik mij aan u voor als uw huisarts. In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier in diverse praktijken gewerkt. Na een aantal jaren in de regio Amsterdam  werk ik sinds 2018 hier in de regio en sinds augustus 2021 als praktijkhouder van Huisartspraktijk de Meer. Wellicht ook nog leuk om te weten dat ik met mijn man en 2 kinderen (van 8 en 6) in Tricht woon. Ik ben graag buiten om te fietsen, te sporten of klusjes rondom huis te doen.

Met een eigen praktijk wil ik vooral de mogelijkheid hebben om mijn patiënten beter te leren kennen. Als huisarts vind ik een persoonlijke relatie belangrijk om hiermee ook passende adviezen te kunnen geven. Ik zie mijzelf als een betrokken huisarts, maar vind ook dat mensen zelf een grote rol spelen in hoe zij met hun ziekte om willen gaan. Daarnaast vind ik het leuk om praktisch bezig te zijn en ben ik ervaren in het geven van injecties en het doen van kleine ingrepen. 

Irma Preusting (Huisarts)

Na mijn geneeskundestudie in Groningen ben ik in 2015 afgestudeerd als arts, waarna ik een aantal jaar in verschillende ziekenhuizen als basisarts heb gewerkt om ervaring op te doen. Ik heb onder andere gewerkt op de Spoedeisende hulp, Eerste Harthulp, Neurologie en in de Obesitaskliniek. Tussendoor ben ik er ruim een jaar tussenuit geweest om een lange wereldreis te maken. Daarna heb ik me met mijn vriend in Utrecht gesetteld en hebben we er inmiddels een dochtertje bij. Anderen omschrijven mij als rustig, zorgzaam, geduldig, collegiaal, iemand met droge humor en niet snel gek te krijgen.

Ook al is er in het ziekenhuis veel te leren, ik miste toch het diepere contact met de patiënt. Ik heb de opleiding tot huisarts gevolgd om mijn brede interesse te kunnen combineren met persoonsgerichte zorg. De diversiteit van het vak en het contact met de mensen maken dat ik nu met veel plezier als waarnemend huisarts werk. En door als waarnemer meer op vaste plekken te werken kan ik ook met de mensen een band opbouwen en werken aan continuïteit. Mijn vaste werkdag is donderdag, maar incidenteel ben ik ook op andere dagen te vinden in de praktijk.

Suzanne Haitsma (assistente)

Ik ben Suzanne Haitsma en ik woon in Tiel. Direct na mijn opleiding tot doktersassistente ben ik in 2015 gestart bij huisartsenpraktijk De Meer. Eerst zes jaar samen met dokter Stevens en nu samen met dokter Hoolwerf. Mijn werk doe ik met veel plezier en het contact met de patiënten vind ik erg leuk. Vanaf 2023 ga ik beginnen met de opleiding voor praktijkondersteuner somatiek en werk ik op woensdagmiddag samen met Ellie. 

Irene van den Berg (assistente)

Ik ben Irene van den Berg en woon sinds 1997 in Culemborg samen met mijn partner en heb al 2 volwassen zoons.

Voordat ik naar Culemborg ben verhuisd, heb ik altijd als doktersassistente gewerkt in Amsterdam. Na mijn verhuizing heb ik eerst als gastouder gewerkt bij de SKPC en daarna nog bij sociaal fonds taxi. De afgelopen tijd heb ik als huishoudelijke hulp bij de Betuwezorg gewerkt.

Ik vond het dan ook heel erg leuk dat ik na vele jaren de kans heb gekregen om per februari 2023 weer mijn oude beroep op te pakken. Het kleinschalige en de aandacht voor de patiënt vind ik erg fijn.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met onze caravan om mooie plekken te bezoeken en te wandelen en fietsen. Ook houd ik van lezen en hobbyen.

Ellie Janssen (Praktijkondersteuner)

Toen mij gevraagd werd of ik een dag in de week als praktijkondersteuner bij praktijk de Meer wilde komen werken heb ik geen moment getwijfeld. De laagdrempeligheid en het enthousiasme van deze praktijk spreekt mij erg aan.
 
Ook de uitdaging om met zijn allen de gestructureerde zorg voor de chronische patiënten op te zetten is een uitdaging waar ik graag mijn steentje aan bij draag.
 
Ik woon met mijn hondje Kyra in het mooie Zaltbommel. Naast deze praktijk werk ik ook bij de praktijk naast ons. Verder val ik zo nodig in voor zwangerschap. 
 
Mijn werkdagen zijn om de week de dinsdag  of de donderdag.

Monique van Gelder (Praktijkondersteuner GGZ)

Mijn naam is Monique van Gelder. Ik werk als praktijkondersteuner GGZ in uw huisartspraktijk.

Als praktijkondersteuner GGZ ondersteun ik bij psychische klachten en/of sociaal emotionele problemen. Mijn werkwijze is praktisch en samenwerkingsgericht. U kunt bij mij terecht voor 1 of 2 gesprekken, maar ook voor een langer traject.
Wanneer u een gesprek met mij wilt, kunt u dat aangeven bij uw huisarts. Het kan ook zijn dat uw huisarts u het advies geeft om een afspraak bij mij te maken. 

Werken als praktijkondersteuner GGZ vind ik een waardevolle, dankbare taak. Ik werk dan ook met veel plezier. Werken bij huisartspraktijk De Meer spreekt mij aan door de kleinschaligheid van de praktijk; hierdoor is er een hoge mate van betrokkenheid en veel persoonlijke aandacht.

Samen met mijn partner woon ik in Beneden Leeuwen, een dorp in het mooie Land van Maas en Waal. Ik ben graag buiten,  om te fietsen, wandelen of te sporten. Ook zit ik graag met een boekje buiten in de zon.

 


Adres Praktijk:

De Raaf 11
4102 DG Culemborg
0345 - 512 580

© Huisartspraktijkdemeer 2021

Privacy Verklaring
Webdesign Webstudio Nienke

Natuurfoto’s: Jonathan Vandevoorde
Logo: Mathieu van der Horst