Heleen Hoolwerf-Overduin (Huisarts)

Graag stel ik mij aan u voor als uw huisarts. In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier in diverse praktijken gewerkt. Na een aantal jaren in de regio Amsterdam  werk ik sinds 2018 hier in de regio. Ook in Culemborg ben ik goed bekend. Wellicht ook nog leuk om te weten dat ik met mijn man en 2 kinderen (van 7 en 5) in Tricht woon. Ik ben graag buiten om te fietsen, te sporten of klusjes rondom huis te doen.

Met een eigen praktijk wil ik vooral de mogelijkheid hebben om mijn patiënten beter te leren kennen. Als huisarts vind ik een persoonlijke relatie belangrijk om hiermee ook passende adviezen te kunnen geven. Ik zie mijzelf als een betrokken huisarts, maar vind ook dat mensen zelf een grote rol spelen in hoe zij met hun ziekte om willen gaan. Daarnaast vind ik het leuk om praktisch bezig te zijn en ben ik ervaren in het geven van injecties en het doen van kleine ingrepen. 

Liz Isfordink (Huisarts)

Graag stel ik me aan u voor als Liz Isfordink. Sinds 2019 werk ik met veel plezier als huisarts en sinds 2021 werk ik op de vrijdag in de praktijk van dokter Hoolwerf. Ik vind het erg leuk om hier te werken vanwege de kleinschaligheid en de persoonlijke zorg. Beiden passen erg goed bij mij dus dit maakt dat ik hier erg op mijn plek ben.

Omdat ik ook opgegroeid ben in Culemborg ken ik de stad goed. Bovendien vind ik het erg leuk om zo betrokken te zijn bij deze mooie stad! 

Suzanne Haitsma (assistente)

Ik ben Suzanne Haitsma en ik woon in Tiel. Direct na mijn opleiding tot doktersassistente ben ik in 2015 gestart bij huisartsenpraktijk De Meer. Eerst zes jaar samen met dokter Stevens en nu samen met dokter Hoolwerf. Mijn werk doe ik met veel plezier en het contact met de patiënten vind ik erg leuk. Vanaf 2023 ga ik beginnen met de opleiding voor praktijkondersteuner somatiek en werk ik op woensdagmiddag samen met Ellie. 

Irene van den Berg (assistente)

Ik ben Irene van den Berg en woon sinds 1997 in Culemborg samen met mijn partner en heb al 2 volwassen zoons.

Voordat ik naar Culemborg ben verhuisd, heb ik altijd als doktersassistente gewerkt in Amsterdam. Na mijn verhuizing heb ik eerst als gastouder gewerkt bij de SKPC en daarna nog bij sociaal fonds taxi. De afgelopen tijd heb ik als huishoudelijke hulp bij de Betuwezorg gewerkt.

Ik vond het dan ook heel erg leuk dat ik na vele jaren de kans heb gekregen om per februari 2023 weer mijn oude beroep op te pakken. Het kleinschalige en de aandacht voor de patiënt vind ik erg fijn.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met onze caravan om mooie plekken te bezoeken en te wandelen en fietsen. Ook houd ik van lezen en hobbyen.

Ellie Janssen (Praktijkondersteuner)

Toen mij gevraagd werd of ik een dag in de week als praktijkondersteuner bij praktijk de Meer wilde komen werken heb ik geen moment getwijfeld. De laagdrempeligheid en het enthousiasme van deze praktijk spreekt mij erg aan.
 
Ook de uitdaging om met zijn allen de gestructureerde zorg voor de chronische patiënten op te zetten is een uitdaging waar ik graag mijn steentje aan bij draag.
 
Ik woon met mijn hondje Kyra in het mooie Zaltbommel. Naast deze praktijk werk ik ook bij de praktijk naast ons. Verder val ik zo nodig in voor zwangerschap. 
 
Mijn werkdagen zijn om de week de dinsdag  of de donderdag.

André van Wolferen (Praktijkondersteuner GGZ)

Mijn naam is André van Wolferen. Ik werk als praktijkondersteuner GGZ in uw huisartsenpraktijk.

Als praktijkondersteuner GGZ ondersteun ik bij psychische klachten en/of sociaal emotionele problemen. Mijn werkwijze is praktisch en samenwerkingsgericht.

U kunt bij mij terecht voor 1 of 2 gesprekken, maar ook voor een langer traject.

Wanneer u een gesprek met mij wilt, kunt u dat aangeven bij uw huisarts. Het kan ook zijn dat uw huisarts u het advies geeft om een afspraak bij mij te maken. 

Samen met mijn partner woon ik in Beneden Leeuwen, een dorp in het Land van Maas en Waal. Ik ben graag in de natuur en houd van sporten.


Adres Praktijk:

De Raaf 11
4102 DG Culemborg
0345 - 512 580

© Huisartspraktijkdemeer 2021

Privacy Verklaring
Webdesign Webstudio Nienke

Natuurfoto’s: Jonathan Vandevoorde
Logo: Mathieu van der Horst