Heleen Hoolwerf-Overduin (Huisarts)

Graag stel ik mij aan u voor als uw huisarts. In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier in diverse praktijken gewerkt. Na een aantal jaren in de regio Amsterdam  werk ik sinds 2018 hier in de regio. Ook in Culemborg ben ik goed bekend. Wellicht ook nog leuk om te weten dat ik met mijn man en 2 kinderen (van 5 en 3) in Tricht woon. Ik ben graag buiten om te fietsen, te sporten of klusjes rondom huis te doen.

Met een eigen praktijk wil ik vooral de mogelijkheid hebben om mijn patiënten beter te leren kennen. Als huisarts vind ik een persoonlijke relatie belangrijk om hiermee ook passende adviezen te kunnen geven. Ik zie mijzelf als een betrokken huisarts, maar vind ook dat mensen zelf een grote rol spelen in hoe zij met hun ziekte om willen gaan. Daarnaast vind ik het leuk om praktisch bezig te zijn en ben ik ervaren in het geven van injecties en het doen van kleine ingrepen. 

Liz Isfordink (Huisarts)

Graag stel ik me aan u voor als Liz Isfordink. Sinds  2018 jaar met veel plezier huisarts en op de donderdag op de praktijk van dokter van Roijen en dokter Hoolwerf werkzaam. Ik vind het erg leuk om hier te werken vanwege de kleinschaligheid en de persoonlijke zorg. Beiden passen erg goed bij mij dus dit maakt dat ik hier erg op mijn plek ben. 

Zelf woon ik in Utrecht met mijn vriend en 2 kinderen, maar omdat ik ook opgegroeid ben in Culemborg ken ik de stad goed. Bovendien vind ik het erg leuk om zo betrokken te zijn bij deze mooie stad! 

Suzanne Haitsma (assistente)

Ik ben Suzanne Haitsma en ik woon in Tiel. Direct na mijn opleiding tot doktersassistente ben ik in 2015 gestart bij huisartsenpraktijk De Meer. Eerst zes jaar samen met dokter Stevens en nu samen met dokter Hoolwerf. Mijn werk doe ik met veel plezier en het contact met de patiënten vind ik erg leuk.

Ellie Janssen (Praktijkondersteuner)

Toen mij gevraagd werd of ik een dag in de week als praktijkondersteuner bij praktijk de Meer wilde komen werken heb ik geen moment getwijfeld. De laagdrempeligheid en het enthousiasme van deze praktijk spreekt mij erg aan.
 
Ook de uitdaging om met zijn allen de gestructureerde zorg voor de chronische patiënten op te zetten is een uitdaging waar ik graag mijn steentje aan bij draag.
 
Ik woon met mijn hondje Kyra in het mooie Zaltbommel. Naast deze praktijk werk ik ook bij de praktijk naast ons. Verder val ik zo nodig in voor zwangerschap. 
 
Mijn werkdagen zijn om de week de dinsdag  of de donderdag.

André van Wolferen (Praktijkondersteuner GGZ)

Mijn naam is André van Wolferen. Ik werk als praktijkondersteuner GGZ in uw huisartsenpraktijk.

Als praktijkondersteuner GGZ ondersteun ik bij psychische klachten en/of sociaal emotionele problemen. Mijn werkwijze is praktisch en samenwerkingsgericht.

U kunt bij mij terecht voor 1 of 2 gesprekken, maar ook voor een langer traject.

Wanneer u een gesprek met mij wilt, kunt u dat aangeven bij uw huisarts. Het kan ook zijn dat uw huisarts u het advies geeft om een afspraak bij mij te maken. 

Samen met mijn partner woon ik in Beneden Leeuwen, een dorp in het Land van Maas en Waal. Ik ben graag in de natuur en houd van sporten.


Adres Praktijk:

De Raaf 11
4102 DG Culemborg
0345 - 512 580

© Huisartspraktijkdemeer 2021

Privacy Verklaring
Webdesign Webstudio Nienke

Natuurfoto’s: Jonathan Vandevoorde
Logo: Mathieu van der Horst