Over huisartspraktijk De Meer

Zoekt u een huisarts in Culemborg? 

Huisartspraktijk de Meer is een praktijk in het centrum van Culemborg. Sinds augustus 2021 geeft huisarts Heleen Hoolwerf invulling aan deze praktijk waarbij het goede van kleinschaligheid, benaderbaarheid en persoonlijke betrokkenheid voor wie dat nodig heeft centraal staat. Richtlijnen, regels en protocollen zijn voor ons richtinggevend, maar niet altijd doorslaggevend. Liever horen we van u als u iets nodig heeft of ergens mee zit dan dat u een formulier invult of een testje doet. Wij zien u in de eerste plaats als mens, persoon, vader, moeder of kind en pas daarna als patiënt en spreken graag van mens tot mens in plaats van hulpverlener en hulpbehoevende. 

Dat sluit natuurlijk niet uit dat wij op een professionele manier te werk gaan. Ons streven is  om de praktijk aan te laten sluiten bij de moderne gemakken van de 21e eeuw met korte verwerkingstijden van onderzoeken, (herhaal)medicatie en digitalisering. Om onze dienstverlening te verbreden werken we samen met onze buren van huisartspraktijk Yvonne Roijen en wordt de praktijk op donderdag ondersteunt door waarnemend huisarts Liz Isfordink.

Met elkaar en samen met u geven we invulling aan uw gezondheidszorg. Daarbij zijn we ervan overtuigd dat behandelingen en leefstijladviezen alleen werken als u zelf gemotiveerd bent om aan uw gezondheid te werken. In behandeling en medicatie wordt zoveel mogelijk gewerkt volgens het 'evidence based' principe. Dit houdt in dat onze praktijk werkt met de standaarden die zijn ontwikkeld door het Nederlands Huisarts Genootschap (NHG-standaarden) en die door wetenschappelijk onderzoek zijn getoetst. 

 


Waar kunt u ons vinden?

Er is voldoende parkeergelegenheid bij de praktijk. Maar liever komt u bij voorkeur - net als ons - op de fiets.

De Raaf 
4102 DG Culemborg

info@huisartspraktijkdemeer.nl
0345 512 580

Adres Praktijk:

De Raaf 11
4102 DG Culemborg
0345 - 512 580

© Huisartspraktijkdemeer 2021

Privacy Verklaring
Webdesign Webstudio Nienke

Natuurfoto’s: Jonathan Vandevoorde
Logo: Mathieu van der Horst